Nani blogja

Amíg a gyermekeim szemében a csillogást látom, nekem az év minden napja ugyanúgy Karácsony!

Utolsó kommentek

Naniék Angyalkája

Régebbi bejegyzések...

7 hónapos lett Danpici

2012.07.12. 12:49 | Nani | Szólj hozzá!

Csak pörögnek és pörögnek a hónapok, mi meg csak ámulunk és bámulunk, hogy a gyermekeink egyre okosabbak és nagyobbak.

Dancusom tegnap betöltötte a hét hónapos kort. Már most látszik a kis buktiján, hogy milyen kis okosgombóc Ő is. Tud kérni, mindent megért és babanyelven kommunikál is. Néha direkt Nórival incselkedik. 

Husibogár még mindig, kilenc és fél kiló és 72 cm körül jár. Hurkácskái zabálnivalóak!!!

Egyre ügyesebben ül, egyenes háttal, de azért vigyázni kell még, mert egy óvatlan pillanatban felnéz és hátradől. Szóval mögötte a terep még kipárnázva, ha csücsül. Ja és egyedül fel tud ülni!!!

Kúszik, pontosabban a kúszás és a mászás között van félúton, amit művel. De pillanatok alatt ott van bárhol. Nagyon kell figyelni az apró játékokra, mert azonnal mindent a szájába pakol (gyerekszokás, mit vagyok meglepődve). 

Evés: nagyon sok mindent megkóstolt már és mindent, de tényleg mindent megevett, semmi ellen nem tiltakozott még. Legyen szó édesről, savanyúról, nem érdekli, csak az, hogy kaja!!! Meg persze mindig az kell, amit mi eszünk.  Mert az jobb, az finomabb. Emellett sokat iszik, főleg vizet. Ja és persze sokat szopizik még.

Alvás: nagyon jó! Napközben kétóránként alszik egy fél órát, délben alszik egy nagyobbat Nórival (2-3 óra). Délután a hosszú alvás után kibír többet is mint két óra, de alszik még azért egyet ott is. Sokszor fél 10, 10 mire ágyba kerül, éjjel általában egyszer kel (5 körül) szopizni és már alszik is tovább. Van úgy, hogy fél7-ig, de van, hogy fél8-ig is. 

Szeret babakocsizni, autózni, kézben lenni, pancsolni, szopizni, bújni. Nagyon kis bújós lett.

Boldog hófordulót Kicsi Fiam!!!

(Ezt a bejegyzést nem 12-én, hanem 2-án írtam, csak az a hüle bloghu vázlatba rakta eddig... ma élesítettem, erre átírja a dátumot.... húúú de elegem van!)

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
<
süti beállítások módosítása