Nani blogja

Amíg a gyermekeim szemében a csillogást látom, nekem az év minden napja ugyanúgy Karácsony!

Utolsó kommentek

Naniék Angyalkája

Régebbi bejegyzések...

7végék

2012.06.04. 16:03 | Nani | Szólj hozzá!

Mióta Apa vállalkozóvá vált és nem a vendéglátásban keresi a kenyerünket, vannak hétvégéink. 

Nem volt nehéz hozzászokni, hogy végre mehettünk családostul bármi program vagy esemény van közel vagy távol. Együtt töltöttük a húsvétot, majálist, gyereknapot, sőt tegnap még a búcsúba is kimentünk.

Gyereknapkor Hajóson voltunk Orbán napokon. Igazából este mentünk át egyrészt mert itt volt barátnőm a kisfiával, másrészt meg Apa hirtelen ötlettől vezérelve találta ki, hogy hát mégsem lehet, hogy a gyerekekkel gyereknapon itthon legyünk. Ígyhát estefelé járt már az idő, mikor mentünk. 

De. Bőven elég volt az idő. Épp jókor érkeztünk, repülős bemutatóra. Utána ettünk, kürtöskalácsot vettünk meg lufit, Dani közben bealudt. Utána mentünk a körhintákhoz. Nóri dodgemezett Apával, utána két kört ment a kis körhintán. Mindig autóba ül be rajta, mert élvezi, hogy "vezethet". Persze a nagy körhintákra akart volna Ő felülni, de megmagyaráztuk, hogy még ahhoz nőnie kell. 

Hazafelé már őt sem kellett ringatni. :)

Tegnap pedig kimentünk a búcsúba. Az elmúlt években nem emlékszem, hogy ilyen nagy búcsú lett volna. De most örültünk neki. Nóri ült kis hintán, kis vonaton, utána pedig a nagy hintára akart felülni. Választottunk egyet, a libegőt, az nem durva, csak magasra megy fel, de azt is saját magad szabályozod, hogy mennyire. Így hát arra felültek Apjával. Egyáltalán nem félt, nagyon élvezte. Mikor lejöttek, a nagy láncos körhintára akart felülni, de mondtuk, hogy az felnőtteknek való. A kis láncosnál viszont nem tágított, így felültettük. Hát úgy élvezte, hogy csak na. Én meg ámultam, hogy még csak két és fél éves és már így tetszik neki. Kis bátor csajszim!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
<
süti beállítások módosítása