Nani blogja

Amíg a gyermekeim szemében a csillogást látom, nekem az év minden napja ugyanúgy Karácsony!

Utolsó kommentek

Naniék Angyalkája

Régebbi bejegyzések...

Kúszik :)

2012.06.09. 14:19 | Nani | Szólj hozzá!

 Kúszik a kisfiam! Dancus néhány napra rájött, hogy ez milyen rettenetesen jó dolog. Mondjuk a technikája igen érdekes. Hasonfekvésből kinyomja magát a kezeivel, majd elemeli a talajtól a pocakját és a térdeit (mintha fekvőtámaszt csinálna) majd lök egyet előre magán a lábaival és így halad. Nagyon vicces. Na jó, azért van amikor rendesen húzza magát a kezeivel és tolja a lábaival.

Sőt már néhányszor elkaptam a pillanatot, mikor a lábacskáit maga alá kapva mászni próbálna, csak még orraesik, mert nagyon fejnehéz. :))

Nórinak is nagyon tetszik, hogy ilyet tud Dani, élvezi, hogy megy utána :)

Bár megindult az elveszem tőle a játékokat korszak is, de úgy veszem észre, hogy lehet hatni rá.

Meséltem Nórinak, hogy nemsokára megtanul Danubabó mászni is, meg utána járni is és nagyon örült neki. Azt mondta, hogy majd megfogja Dani kezét és együtt sétálnak. :))

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
<
süti beállítások módosítása